SPK VZW

Strategische Projectenorganisatie Kempen vzw

Adres

Campus Blairon 714

2300 Turnhout

Telefoon : 014711110

Website : www.spk.be

Missie van SPK vzw

SPK vzw is een private streekontwikkelingsorganisatie die in een breed socio-economisch spectrum vernieuwende projecten ontwikkelt om de Antwerpse Kempen te versterken als duurzame ondernemende regio waar het goed is om te wonen, te werken en te ontspannen voor huidige en toekomstige generaties.

Onze waarden

Kempen: de toekomstgerichte ontwikkeling van onze streek is ons eerste belang.

Samen: we werken constructief samen met anderen.

Blik naar buiten: we leggen contacten over organisatie-, regio- en landsgrenzen heen.

Ondernemend: we nemen initiatief, we zijn creatief en vernieuwend.

Duurzaam: we ontwikkelen kansen voor mensen, de natuur en de economie.

Onze strategie

SPK wil een katalysator zijn voor de uitbouw van de Kempen tot een voorbeeldregio op het vlak van duurzaamheid, langs 3 strategische assen:

de Kempen versterken als

1. creatieve kennisregio,

2. innovatieve welzijnsregio, en

3. groene belevingsregio.

SPK streeft naar “Meer welzijn in de Kempen” door het mee uitbouwen van een “Innovatieve Welzijnsregio”. Welvaart in een streek impliceert naast economische ontwikkeling ook het welzijn van zijn inwoners. SPK vzw wil samen met stakeholders van de social-profitsector bouwen aan een voldoende uitgebalanceerd aanbod van dienstverlening via een efficiënt functionerende social-profitsector in de Kempen. We doen dat door kort- en langdurige projecten te ontwikkelen en/of te begeleiden. Op die manier bouwen we samen aan de regio zodat de Kempen zich als toonaangevende en vooruitstrevende regio kan profileren in Europa.

SPK wil samen met de stakeholders van de social-profitsector het welzijn verbeteren van de inwoners in het arrondissement Turnhout door te bouwen aan een efficiënt functionerende, professionele social-profitsector. Dit doen we door het stimuleren van netwerking over de sectoren heen, beleidsondersteunende en beleidsbeïnvloedende acties en het ontwikkelen van nieuwe methodieken. SPK volgt de nieuwste tendensen op de voet op en werkt te allen tijde onafhankelijk, neutraal en vraaggestuurd.

Door bundeling van krachten willen we de social-profitsector in het arrondissement Turnhout uitbouwen tot een toonaangevende en vooruitstrevende regio.

Contact informatie

Adres

Collegestraat 60
2300 Turnhout

Telefoonnummers

+32 (0)498 15 60 51

+32 (0)14 72 86 56

Navigatie

  • Over ons
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Privacy Policy
  • Copyright
  • Methodiek
  • Partners
  • Events

ESF Validatie