GTB

GTB Turnhout

Spoorwegstraat 7

2300 Turnhout

014/44 51 90

 

 

GTB is de gespecialiseerde dienst voor trajectbepaling en –begeleiding van personen met een arbeidshandicap. GTB begeleidt hen naar een gepaste job en ondersteunt hen om deze ook te houden.

GTB zoekt in de eerste plaats naar betaald werk. De eerste 3 maanden van de tewerkstelling ondersteunt GTB de klant en de werkgever. Ook verder in de loopbaan kan men via GTB advies en ondersteuning krijgen.

GTB werkt samen met een breed netwerk: GA, GOB, VDAB, Jobkanaal, enz.

GTB is te vinden in de lokale werkwinkels verspreid over heel Vlaanderen.

Professionele integratie van mensen met een arbeidshandicap is de centrale opdracht van GTB. Klantgerichtheid staat hierbij voorop.

De begeleiding bij GTB vertrekt steeds vanuit het respect voor de eigenheid en de vraagstelling van de individuele persoon en het geloof in de individuele mogelijkheden en de motivatie van de klant. Via een empowerende benadering wordt de klant uitgenodigd om het eigen traject (mee) vorm te geven.

Het doel van de begeleiding overstijgt de pure toeleiding naar een job, het is de bedoeling om mensen sterker te maken om op basis van de eigen keuzes en mogelijkheden een loopbaan uit te bouwen en kwalitatief te kunnen continueren. GTB doet dit in nauwe samenwerking met de reguliere en gespecialiseerde partners.

Ook in de relatie met de werkgevers staat een individuele professionele benadering voorop. GTB zal hierbij zorgen voor een degelijke informatieverstrekking inzake tewerkstellingsbevorderende maatregelen en verdere loopbaanbegeleidingsvormen voor de doelgroep.

Contact informatie

Adres

Collegestraat 60
2300 Turnhout

Telefoonnummers

+32 (0)498 15 60 51

+32 (0)14 72 86 56

Navigatie

  • Over ons
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Privacy Policy
  • Copyright
  • Methodiek
  • Partners
  • Events

ESF Validatie